Iskanje: sano nano spa


 
Iskali ste sano nano spa in našel 97 zadetkov

Laserska-terapija-M6

Edini MLS laser z avtomatsko robotizirano terapevtsko glavo, primeren za večciljno delovanje MLS laserske terapije.

» več


Laserska-terapija-SH1

Laserska terapija z aparatom SH1 je zaradi lahkega prenosa aparata še posebej cenjena v športni medicini.

» več


Laserska-terapija-HIRO 3.0

Laserska terapija z aparatom Hiro 3.0. je primerna za zdravljenje bolečin, globokih poškodb in regeneracijo zahvaljujoč posebni DJD sondi.

» več


Elektroterapija - TENS

TENS aparat oziroma aparat za elektroterapijo se uporablja za več različnih namenov. TENS terapija je zelo priljubljena in razširjena oblika fizioterapije.

» več


Kombinirana terapija

Terapevtski ultrazvok lahko uporabljamo v kombinaciji z drugimi terapijami. Fizioterapevtske kombinirane naprave Enraf Nonius prinašajo najboljše rezultate.

» več


Ultrazvočna terapija

Ultrazvok terapija pripomore pri odpravljanju mnogih nevšečnostih. Ultrazvok fizioterapija se izvaja s pomočjo blagodejnih ultrazvočnih udarnih valov.

» več


Occiflex™ Terapija

Occiflex Enraf Norius so vrhunske naprave, s katerimi izvajamo Occiflex TM terapijo. Aparati za OcciflexTM so nepogrešljiv atribut vsakega fizioterapevta.

» več


Magnetoterapija-učinki in aplikacije

Magnetoterapija, fizioterapija magnet, aparati za fizioterapijo, oprema za fizioterapijo, magnetna terapija, asalaser, fizioterapija, aparati za magnetoterapijo, Magnetoterapija, fizioterapija magnet, aparati za fizioterapijo, oprema za fizioterapijo, magnetna terapija, asalaser, fizioterapija, aparati za magnetoterapi

» več


Magnetoterapija-Prenosni aparat Easy Qs

Easy Qs je praktičen in prenosen aparat, ki je enostaven za uporabo, intuitiven in posebno primeren za magneto terapijo.

» več


Magnetoterapija-PMT Qs Automatic

Aparat za magnetoterapijo PMT Qs Automatic ima 3 popolnoma ločene kanale in 6 izhodov.

» več