Iskanje: endolaser 120


 
Iskali ste endolaser 120 in našel 10 zadetkov

Shockwave, Endopulse 811

Shockwave, Endopulse 811 je aparat za kompaktno in kompletno enoto za terapijo z udarnimi valovi.

» več


Laserska-terapija-HIRO 3.0

Laserska terapija z aparatom Hiro 3.0. je primerna za zdravljenje bolečin, globokih poškodb in regeneracijo zahvaljujoč posebni DJD sondi.

» več


Laserska terapija-Endolaser 120

Laserska terapija z visoko zmogljivim aparatom Endolaser 120. Laserska sonda 905 nm GaAs prenaša pulze v nanosekundah, s čimer proizvaja v povprečju moč 100 mW in maksimalno moč do 100 W na diodo.

» več


Vsestranska hidravlična in električna terapevtska miza za preglede

Hidravlično ali električno nastavljiva višina terapevtske mize. Izjemno prilagodljiva dvižna terapevtska in masažna miza za udobje terapevtov in pacientov.

» več


Dvodelna hidravlična terapevtska miza z bogatimi možnostmi nastavitev

Dvodelna masažna in terapevtska miza omogoča učinkovite fizioterapevtske preglede. Višino pregledovalne mize lahko nastavite s pomočjo hidravlike ali elektrike

» več


Izjemno udobna pregledovalna terapevtska miza za zdravstvene preglede

Električna pregledovalna terapevtska miza idealna za terapije. Top izbira fizioterapevtov, zdravnikov in estetov. Sodobna tehnologija vrhunske terapevtske mize

» več


Terapevtska miza ManuXelect privarčuje prostor in je cenovno ugodna

Cenovno ugodna električna terapevtska miza z nastavljivo višino. Pregledovalna dvižna terapevtska miza in tudi masažna miza je primerna za manjše prostore.

» več


Hidravlična terapevtska miza z zelo široko površino za popolno podporo

Dvodelna električna in hidravlična terapevtska miza z veliko površino za terapije. Višinsko nastavljiva miza za udobno nevrološko obravnavo in razgibavanje.

» več


Terapevtska miza za izvajanje trakcijskih terapij in raztezanja

Terapevtska miza, namenjena trakcijski terapiji. Raztegovalna miza za ledvene ali vratne trakcije. Fiksna ali električno nastavljiva višina terapevtske mize.

» več


Nagibna terapevtska miza za nevromotorno in kardiovaskularno obravnavo

Nagibna terapevtska miza za brezstopenjsko premikanje pacientov. Terapevtska miza, idealna za nevromotorne terapije z električno nastavitvijo višine mize.

» več