Iskanje: revmatoidni artritis


 
Iskali ste revmatoidni artritis in našel 9 zadetkov

Masažne kadi

Masažne kadi za razvajanje gosta, ki bo obkrožen z milijoni drobnih mehurčkov in vrtincev.

» več


Terapevtski laserji za fizioterapijo

Laserska terapija s fizioterapevtskim laserjem pomaga pri sanaciji poškodb. Aparati za lasersko terapijo proizvajalca ASA laser so učinkoviti in zanesljivi.

» več


Hidroterapija

Hidroterapija je izredno blagodejna metoda, ki v svoje namene uporablja aparate za hidroterapijo oziroma zdravljenje z vročo ali hladno vodo.

» več


Laserska-terapija-Hilterapija

Visokoenergijska laserska terapija HILT® - visoko intenzivna laserska terapija inovativnega pulza (High Intensity Laser Therapy).

» več


Toplotna terapija in hladne obloge

Toplotna terapija se izvaja v rehabilitacijske namene, z aparati za toplotno terapijo. Aparati za toplo hladno terapijo zdravijo s povečevanjem krvnega obtoka.

» več


Magnetoterapija-učinki in aplikacije

Magnetoterapija, fizioterapija magnet, aparati za fizioterapijo, oprema za fizioterapijo, magnetna terapija, asalaser, fizioterapija, aparati za magnetoterapijo, Magnetoterapija, fizioterapija magnet, aparati za fizioterapijo, oprema za fizioterapijo, magnetna terapija, asalaser, fizioterapija, aparati za magnetoterapi

» več


Kratkovalovna in mikrovalovna terapija

Kratkovalovna in mikrovalovna terapija uporablja visoko frekvenco električnega toka, za povečanje toplote v telesnih tkivih.

» več


MLS® laserska terapija

NOVA SERIJA MLS® LASERJEV ZA TERAPIJO ŽIVALI Mphi Vet ORANGE  

» več


Curapuls 670, Nekontaktna diatermija

Nekontaktna diatermija se uporablja večinoma za istovrstne težave kot kontaktna diatermija, gre pa za fizično manj zahtevno terapijo.

» več