masazna-miza-elektricna

Masažna miza, kot je električna masažna miza, zagotavlja stabilnost in udobje 

Masažna miza terapevtu dopušča učinkovito opravljanje dela, pacientu pa optimalno udobje med tretmajem. Njihova ergonomska zasnova je rezultat inovativnih rešitev, napredne tehnologije ter dolgoletnih izkušenj, ki ponujajo ogromno prednosti. Med drugim preprostejše upravljanje, učinkovito prilagajanje in večjo stabilnost. Slednjo skupaj z vzdržljivostjo zagotavljajo vrhunske lastnosti, ki ustrezajo vsem veljavnim medicinskim predpisom. 

V zadnjih nekaj letih je med najbolj priljubljenimi električna masažna miza. Ta dopušča zdravljenje bolnikov z različnimi potrebami, se jim prilagodi, ob tem pa jim nudi še dodatno oporo. Veliko prednosti pa ponuja tudi terapevtom. Poseben hidravlični sistem jim dovoljuje, da varno namestijo paciente s posebnimi potrebnimi ter višino nastavijo glede na potrebe. Takšna zasnova mize omogoča, da se terapevti popolnoma osredotočijo na svoje delo. 

Potrebujete uporabniku prijazno in varno terapevtsko mizo? Potem ste na pravem mestu. Obsežna ponudba podjetja Manet d. o. o. obsega preproste in najzahtevnejše hidravlične masažne mize Manumed. Nenehen razvoj je v kombinaciji s pozornim poslušanjem idej uporabnikov ter najnovejših tehnologij privedel do miz z edinstvenimi lastnostmi. Odlikujejo jih kakovost, inovacije, zanesljivost in trajnost. Izdelane iz vrhunskih materialov ne vsebujejo nevarnih kemijskih spojin ftalatov, ki bi škodovali zdravju.

4 vprašanja, ki vam bodo pomagala pri izbiri najboljše masažne mize 

Miza za manualno terapijo mora pacientu zagotavljati maksimalno udobje v vsakem položaju. Čeprav je terapija opredeljena kot ena izmed najbolj varnih, pa odpravlja precej kompleksne in boleče težave. Mednje sodijo težave s hrbtenico, sklepi, vratom, glavo, gibljivostjo, vnetjem živcev, migrenami in še bi lahko naštevali. Miza je najpomembnejši del opreme, zato mora biti zmogljiva in varna. Spodaj smo zbrali 4 vprašanja, s pomočjo katerih boste izbrali najboljšo terapevtsko mizo.

1.Kakšne nastavitve omogoča?
Miza mora nuditi enostavno upravljanje in optimalne prilagoditve. Terapije se razlikujejo, zato je poglavitno, da izberete mizo, ki jo boste lahko prilagodili sebi, oskrbovancu in obliki tretmaja. Miza, ki je ni mogoče hitro in preprosto ponastaviti ovira delo terapevta, bolniku pa povzroča nelagodje. 

2.Kakšna je njena stabilnost?
Tretma je uspešen le, če se pacient počuti lagodno in sproščeno. Izberite mizo s priročnimi dodatki, s katerimi boste oskrbovancu zagotovili najboljšo stabilnost in oporo.

3.Koliko denarja ste pripravljeni odšteti?
V podjetju Manet d. o. o. svojim strankam zagotavljajo odlično razmerje med kakovostjo in ceno. Hidravlična masažna miza sprva res predstavlja nekoliko večjo naložbo, a se bo ta hitro obrestovala. Cena mize pa je v veliki meri odvisna še od zmogljivosti in dodatkov.

4.Kakšna naj bo gostota pene? 
Pravilna gostota pene ni pomembna le za življenjsko dobo mize, temveč tudi za prijetno počutje pacienta. Visokokakovostna pena bo poskrbela za podporo celotnega telesa in lagodje ne glede na izbrano terapijo.

Masažne mize ManuMax narekujejo standarde nove generacije

Električne masažne mize ManuMax Multi in Examination so nova serija terapevtskih miz priznanega proizvajalca Enraf Nonius. Ponašajo se z robustnim okvirjem, ki ustvari stabilno površino in je kos vsakemu tretmaju.   Okvir je na voljo v dveh različnih odtenkih sive, medtem ko udobno oblazinjenje ponuja več izbire. Pestra izbira barv omogoča, da mizo popolnoma uskladite s slogom notranje opreme in okolja. Z varno delovno obremenitvijo do 250 kg in tri dimenzionalnim ukrivljenim predelom za glavo, pacientu, med tretmajem ponuja celovito podporo. Za slednjega poskrbi še odprtina za obraz, ki sledi obliki glave, ob tem pa pokriva vso dolžino naslona brez šivov. 


Miza za manualno terapijo je na voljo v dveh ali treh razdelkih s standardnim električnim vsestranskim delovanjem (all-around operation). Skupaj s sistemom koles z digitalnim zaklepanjem in mehkim ustavljanjem narekujeta standarde nove generacije miz. Potrebujete uporabniku še bolj prijazno mizo? Potem bo prava izbira ManuMax Multi 3.5.. Ta poleg vseh prednosti ponuja še nastavljive naslone za roke, ki jih je mogoče zasukati vstran ali gladko spustiti. Linija ManuMax Examination uporabnikom ponuja izjemno dolg zadnji del s prilagoditvijo do 90°, kar nudi udobno podporo tudi najvišjim pacientom.