masazna-miza-hidravlicna

Masažna miza mora biti funkcionalna in udobna
Masažna miza mora stranki zagotoviti maksimalno udobje, saj se prav vsak želi med masažo sprostiti in pozabiti na ves svet. Tudi če bomo svoje delo opravljali kakovostno, se nihče ne bo vrnil v naš salon, če ga bo zaradi neudobne hidravlične masažne mize vse bolelo. Prav zato je zelo pomembno, da pred nakupom električne masažne mize dobro preverimo, kakšne so njene značilnosti. Ker vemo, da je preučevanje posamezne mize za manualno terapije zamudno, smo za vas pripravili nekaj nasvetov, kaj mora biti zanjo značilno.

Značilnosti električne masažne mize

Da bo stranka med masažo zares uživala, vam svetujemo, da izberete eno izmed hidravličnih masažnih miz z naslednjimi značilnostmi.

  • Udoben predel za glavo
Električna masažna miza se od miz za različne terapije razlikuje v tem, da ima odprtino za glavo. Čeprav se morda zdi, da je slednja lahko kakršnakoli, pa to ni čisto res. Udobna odprtina na mizi za manualno terapijo morda biti 3-dimenzionalna, biti mora v obliki glave, dobro pa je tudi, da nima šivov. Le-ti lahko stranko žulijo ali kako drugače motijo, zato je najbolje izbrati takšno, ki ima celoten naslon iz enega kosa. To je tudi zelo priročno za čiščenje, saj se razne kreme in olja na šivih ne nabirajo. S takšno hidravlično masažno mizo boste prihranili čas ter stranki zagotovili nepozabno sprostitev.

  • Stabilnost
Kako groba je masaža, je sicer odvisno od strankinih želja, a v vsakem primeru mora električna masažna miza prenesti visoke obremenitve. Ni dovolj le njena maksimalna nosilnost, temveč mora biti tudi celotno ogrodje zares stabilno. Svetujemo vam, da izberete hidravlično masažno mizo, ki prenese varno delovno obremenitev vsaj 250 kg. Na njej boste lahko delo opravljali popolnoma brezskrbno, saj se ne boste bali, da bi se kaj zlomilo ali da bi se prevrnila. Ta lastnost je bistvena za masažno mizo, saj lahko le sproščen maser opravlja delo karseda kakovostno.

  • Električno vsestransko delovanje
Čeprav so na voljo tudi bolj osnovni modeli, pa vam toplo priporočamo nakup električne masažne mize, na kateri bo stranki udobno tekom celotne terapije. Miza za manualno terapijo z mehkim ustavljanjem in digitalnem zaklepanjem vam bo olajšala delo, obenem pa poskrbela, da se bo uporabnik želel čimprej vrniti.

  • Naslon za roke
Predstavljajte si, da ležite na trebuhu, maser sicer opravlja vrhunsko delo, a morate roke ves čas malce stiskati ob svoje telo, saj bi vam v nasprotnem primeru padle s hidravlične masažne mize. Prav zagotovo se med takšno masažo ne bi mogli popolnoma sprostiti. Da se to ne bi zgodilo vašim strankam, je najbolje, da kupite električno masažno mizo z nastavljivimi nasloni za roke. Le-ti bodo pripomogli, da boste svoje delo opravljali enostavneje, poleg tega pa bo uporabniku med ležanjem na trebuhu veliko udobneje. Takšne naslone za roke je mogoče gladko spustiti in zasukati vstran, tako da boste zagotovo v kratkem času pridobili celo množico novih rednih strank.

  • Dolg predel za hrbet
Če med masažo, ki jo izvajate, vaše stranke tudi sedijo, vam priporočamo nakup hidravlične masažne mize z dolgim zadnjim delom. Na njej bo udobno nizkim in visokim osebam, saj zagotavlja veliko boljšo oporo kot druge električne masažne mize. Zanjo je prav tako značilno, da se uporabnik ne rabi obrniti okoli, če želi priti iz ležečega v sedeči položaj.

  • Barva
Ko preverite vse funkcionalne lastnosti mize za manualno terapijo, pa se morate posvetiti tudi njeni barvi. Le-ta sicer ni tako pomembna kot npr. naslon za roke ali odprtina za glavo, a vseeno vpliva na uporabnikovo počutje. Nekdo, ki pride na masažo, se bo v prostoru z mirnejšimi in med seboj usklajenimi barvami veliko lažje sprostil, kot če bo prostor popolnoma neurejen. Izberite takšno, ki bo celoten salon povezala v celoto.