Iskanje: manumed


 
Iskali ste manumed in našel 9 zadetkov

Vsestranska hidravlična in električna terapevtska miza za preglede

Hidravlično ali električno nastavljiva višina terapevtske mize. Izjemno prilagodljiva dvižna terapevtska in masažna miza za udobje terapevtov in pacientov.

» več


Dvodelna hidravlična terapevtska miza z bogatimi možnostmi nastavitev

Dvodelna masažna in terapevtska miza omogoča učinkovite fizioterapevtske preglede. Višino pregledovalne mize lahko nastavite s pomočjo hidravlike ali elektrike

» več


Izjemno udobna pregledovalna terapevtska miza za zdravstvene preglede

Električna pregledovalna terapevtska miza idealna za terapije. Top izbira fizioterapevtov, zdravnikov in estetov. Sodobna tehnologija vrhunske terapevtske mize

» več


Idealna terapevtska mize za zdravljenje z nastavljivo višino in odseki

Električna terapevtska miza z nastavljivo višino za udobje terapevta in strank. Izjemno število prilagoditev položajev terapevtske mize za natančne preglede.

» več


Večdelna terapevtska miza Manumed v hidravlični ali električni izvedbi

Žepu prijazna različica terapevtske mize Manumed Optimal. Prilagodljiva večdelna pregledovalna terapevtska miza z nastavljivo višino dvema ali tremi odseki.

» več


Hidravlična terapevtska miza z zelo široko površino za popolno podporo

Dvodelna električna in hidravlična terapevtska miza z veliko površino za terapije. Višinsko nastavljiva miza za udobno nevrološko obravnavo in razgibavanje.

» več


Terapevtska miza za izvajanje trakcijskih terapij in raztezanja

Terapevtska miza, namenjena trakcijski terapiji. Raztegovalna miza za ledvene ali vratne trakcije. Fiksna ali električno nastavljiva višina terapevtske mize.

» več


Nagibna terapevtska miza za nevromotorno in kardiovaskularno obravnavo

Nagibna terapevtska miza za brezstopenjsko premikanje pacientov. Terapevtska miza, idealna za nevromotorne terapije z električno nastavitvijo višine mize.

» več


Osnovna visokokakovostna terapevtska miza z izjemno stabilnostjo

Dvodelna terapevtska miza za preglede in terapije v dveh višinah. Visokokakovostna terapevtska miza za izvajanje masaž in terapij ter preprostim upravljanjem.

» več