Politika piškotkov

Kaj so piškotki?

Piškotek je majhna datoteka črk in številk, ki se prenese na vaš računalnik, ko obiščete spletno stran. Piškotki sami po sebi ne prepoznajo individualnega uporabnika, pač pa terminalno opremo (računalnik, mobilna naprava), ki je bila uporabljena pri dostopu.

Piškotki na manet.si

Na "manet.si" uporabljamo piškotke za zaščito kontaktega obrazca pred nezaželejno e-pošto (CAPTCHA), ter štetje števila ljudi, ki iščejo na spletni strani. V piškotkih ne shranjujemo vaših osebnih podatkov, kateri ne morejo poškodovati vašo terminalno opremo. Piškotke lahko z vaše terminalne opreme seveda kadarkoli sami zbrišete.

Nujno potrebni piškotki

Nujno potrebni piškotki za pravilno delovanje spletne strani in se vedno naložijo.

Piškotek
Ime Namen
manet.si
cms_session
PH_HPXY_CHECK
Ta piškotek se uporablja za zagotovitev delovanja spletnih strani. Izbriše se, ko zaprete brskalnik.
manet.si
cookieControl 
cookieControlPrefs
Ti piškotki se uporabljajo za beleženje vaše odločitve o zasebnosti. Veljavnost piškotkov potečejo čez 30 dni.

Manj potrebni piškotki

Skladno z novim Zakonom o elektronskih komunikacijah (ZEK-om-1) in je bil objavljen 31.12.2012 v Uradnem listu št. 109/2012 je omogočena izbira, ali se z uporabo manj potrebnih piškotkov strinjajo.

Piškotek
Ime Namen
Google Analytics _ga
Piškotki zbirajo podatke v anonimni obliki, vključno s številom obiskovalcev na spletni strani, od kod so obiskovalci prišli na spletno stran in o straneh, ki so jih obiskali. Politika uporabe piškotkov za Google Analytics. Veljavnost piškotka poteče cez 30 dni.
AddThis
__atuvc
uid
uvc
dt
Ta piškotek se uporablja za delovanje vtičnika AddThis.
Pravilnik o zasebnosti in piškotki za Addthis.