Dvodelna preiskovalna terapevtska miza

Dvodelna električna pregledovalna fizioterapevtska in masažna miza
Terapevtska miza MANUMAX EXAMINATION 
 
Nova serija terapevtskih miz ManuMax proizvajalca Enraf Nonius. 
 
3 dimenzionalni ukrivljen predel za glavo omogoča izredno udobno terapijo. Odprtina za obraz / nos sledi obliki glave in pokriva celotno dolžino naslona brez šivov, zaradi česar je naslon za glavo zelo udoben za pacienta in enostaven za čiščenje.  
 
Najbolj stabilna terapevtska miza
Robusten okvir je zasnovan tako, da ustvari najbolj stabilno površino za terapijo. Vse terapevtske mize ManuMax imajo varno delovno obremenitev 250kg.  
 
Standardno električno vsestransko (all-around operation) delovanje prispeva k prijaznosti terapevtske mize ManuMax do uporabnika. Sistem koles z mehkim ustavljanjem in digitalno zaklepanje sta standarda nove generacije terapevtskih miz. Terapevtska miza še nikoli ni bila tako udobna za pacienta in terapevta.  
 
Okvir terapevtske mize je na voljo v dveh različnih odtenkih sive. Udobno oblazinjenje je na voljo v treh različnih barvahTerapevtska miza se lahko tako popolnoma prilagodi vašemu okolju in slogu
 
Linija ManuMax Examination ima izredno dolg zadnji del, idealen za pregled in osnovne terapije. Pacient se ne rabi obrniti okoli, da preide iz ležečega položaja v sedeči. 
 
Terapevtska miza MANUMAX EXAMINATION 2.2 je sestavljena iz dveh razdelkov in je primerna za pregled in osnovne terapije. Izjemno dolg predel za hrbet zagotavlja udobno podporo tudi najvišjih pacientom. Zadnji del je mogoče prilagoditi do 90° in tako zagotoviti udobje pacienta pri različnih terapijah. 
 
TEHNIČNE SPECIFIKACIJE 

Velikost površine mize (dxš)  215 x 67 cm 
Nastavitev višine približno 48-96 cm 
Čas dvigovanja (min-max) približno 18 sekund 
Dvižna zmogljivost   250 kg 
Napajanje  100-240V ~ 50/60 Hz
   
 Barva oblazinjenja  204 sirius blue,  012 black, 170 baby blue
   
 Barva okvirja svetlo siva, temno siva