Prenosna masažna miza, varna in enostavna za prenašanje.

Masažne mize: praktične prenosne oz. zložljive mize za masažo

PRENOSNA MASAŽNA MIZA 

 
Masažna miza je osnovna oprema vsakega maserja oz. maserke. Za delo si lahko izbere fiksno mizo za masažo, če storitev izvaja v svojem (vedno istem) prostoru ali pa prenosno masažno mizo za delo na terenu. Prenosne masažne mize so najbolj uporabne tudi, če se selite iz enega prostora v drugi ali pa imate večnamenski salon - v tem primeru hitro zložljivo masažno mizo lahko enostavno umaknete iz delovnega prostora, ko je ne potrebujete. V naši bogati ponudbi opreme so raznolike vrhunske masažne mize, tudi prenosne seveda. 
 

Enostaven transport

Zložljive masažne mize omogočajo izredno preprosto prenašanje. Sestavljene so iz aluminijastega okvirja z zložljivimi nogami, na vrhu je že zložljiv odsek za glavo. Zložijo se v kovček, ki tehta nekje 15 kg in je povsem nezahteven za transport.. Prenosne masažne mize so najbolj praktična rešitev za različne vrste dela. Z njimi boste bolj fleksibilni in lahko dosegli večje število strank.  
 

Zložljiva in prenosna masažna miza, enostavna za prenašanje

Prenosna masažna miza dobavitelja Enraf Nonius je s 15 kg izvrstna izbira za izvajanje terapij na terenu oz. kjerkoli se za to pojavi potreba, npr. na sejmih, na plaži, na prostem,.. Zložljiva masažna miza se pospravi v praktičen „kovček" z ročaji dimenzij 88 x 14 x 60 cm (dxšxv), kar omogoča, da jo enostavno pospravimo v prtljažnik avtomobila in da v prostoru zložena ne zavzema veliko prostora. Dobavljiva je v sivi barvi z aluminijastim okvirom in zložljivimi nogami ter dovoli obremenitev do 135 kg. Za udobje poskrbi del za glavo z luknjo za obraz, ki se ga z lahkoto pritrdi in odstrani. Višina postavljene mize je fiksna s 73 cm, velikost površine pa 210 x 56 cm (dxš). 
 

Prenosne masažne mize odlikuje tudi stabilnost

Moderne prenosne masažne mize so zelo stabilne. To privede do dveh odličnih lastnosti: nosilnost in varnost. Obe sta seveda zelo pomembni, da se stranka dobro počuti, pa tudi da boste vi lahko dobro opravljali svojo storitev. 15-kilogramska prenosna miza za masažo lahko nosi do 135 kilogramov težko osebo. Je oblazinjena in zato udobna za ležečo stranko. Oblazinjen je tudi del za glavo, ki ima na sredini luknjo za obraz. Masažna miza je dolga več kot 2 metra in tako primerna tudi za visoke ljudi. Varna bo za najrazličnejše uporabnike. V podjetju Manet smo ekskluzivni distributerji za evropsko priznane znamke, saj smo si to prislužili kot zaupanja vreden partner. Lahko ste torej prepričani, da pri nas dobite samo vrhunsko opremo za fizioterapijo, rehabilitacijo in hidroterapijo.  

 
Prrenosna masažna miza je praktična in varna alternativa za izvajanje terapij, kjerkoli že ste. Prenosno masažno mizo odlikuje enostaven prevoz in hitra namestitev
 
  • Tehta le 15 kg
  • Nosilnost do 135 kg
  • Odsek za glavo se enostavno pritrdi
  • Aluminijast okvir z zložljivimi nogami
  • Fiksna višina 73 cm
 
TEHNIČNE SPECIFIKACIJE 

 Velikost površine mize (dxš) 210 x 56 cm 
 Fiksna višina 73 cm 
 Nosilnost 135 kg 
 Oblazinjenje Sivo 
 Barva okvirja Aluminij 
 Teža 15 kg 

Katalog dobavitelja