aparat Sonopuls 190

aparat Sonopuls 190

Prenosni aparat za ultrazvok Sonopuls 190

Novi Sonopuls 190 je hiter in enostaven za uporabo. Aparat se izjemno hitro zažene in ima že v naprej pripravljene protokole, ki dajo izjemno hitre rezultate zdravljenja. Kompakten in ergonomičen dizajn ter TFT zaslon z upravljanjem na dotik naredita ta aparat izjemno praktičen, saj kljub svoji majhnosti nudi vse prednosti "velikih" aparatov.

Ultrazvočna terapija je dokazano učinkovita terapija za vrsto patologij. V želji po čim hitrejši nastavitvi želene terapije je v aparatu shranjenih 25 protokolov za terapije, ki so podprti tudi grafično.


Katalog dobavitelja (PDF) 

PROTOKOLI: Pred nastavljenih je 25 protokolov z anatomsko predstavitvijo in jasnimi navodili za uporabo.

LASTNI PROGRAMI: Poleg 25 predlaganih protokolov, lahko shranite tudi 20 protokolov po vaši lastni izbiri.

IZJEMNO HITER ZAGON: Zaženite aparat in takoj je pripravljen na uporabo. Brez dolgega čakanja na zagon in nalaganje programov.

KRISTALNO ČIST BARVNI ZASLON NA DOTIK: Kristalno čist in na praske odporen ekran zagotavlja odlično preglednost vseh parametrov z vseh zornih kotov.

UPRAVLJANJE Z ZASLONOM NA DOTIK: Enostaven za uporabo z jasnim menijem in zaslonom na dotik. Izjemno intuitiven in preprost kot sodobni pametni telefoni.

USTVARJEN ZA HITRO DELO: Struktura menija in razpoložljive možnosti so optimizirane za hitro delovanje. V večini primerov za začetek zdravljenja določene patologije  potrebujete zgolj tri korake. Hitro, enostavno in udobno.

ERGONOMIČEN DIZAJN:Terapevtska glava je narejena da se popolnoma prilega terapevtovi roki. Dizajn temelji na funkcionalnosti in prijaznosti do uporabnika.

KONTROLA KONTAKTA: 360 stopinjska vidna svetloba za nadzor kontakta. Jasen znak za učinkovit prenos energije, kar vam omogoča najbolj učinkovito terapijo.

DVE TERAPEVTSKI GLAVI:  Na aparat lahko istočasno priključite manjšo (0,8 cm2) in večjo (5 cm2) ultrazvočno terapevtsko glavo, kar omogoča hitro menjavo med terapijo.

ENERGIJSKO VARČEN:  Sliši se kot paradoks, da bi aparat, kateremu je glavni cilj, da preusmeri energijo v človeško telo, porabil malo energije. Vendar je naprava zasnovana tako, da v stanju pripravljenosti ne porabi odvečne energije.

KOMPAKTEN IN ELEGANTEN: Izjemno kompakten aparat, je majhen in lahek kar omogoča enostaven transport. Obenem je tudi lep in eleganten. Vreden razkazovanja!

ENRAF NONIUS: VARNOST, ZANESLJIVOST IN TRAJNOST: Enraf Nonius je svetovni proizvajalec izdelkov za fizioterapijo in rehabilitacijo. Naprava je narejena s poudarkom na varnosti, zanesljivosti in trajnosti.

TERAPEVTSKA GLAVA Z DODANO VREDNOSTJO: Inteligentna terapevtska glava, napolnjena z elektroniko in prekrita s posebno prevleko, ki je gladka in udobna za uporabo.

IZJEMNO GIBLJIV KABEL: Kabel med napravo in ultrazvočno glavo je izjemno gibljiv. To zagotavlja enostavnost prilagajanja gibom terapevta med terapijo in ga ne ovira pri delu. 

SPECIFIKACIJA:

Ultrazvočna frekvenca: 1 in 3 MHz
Ultrazvok: kontinuirani in pulzirajoč
Cikel produktivnosti: 100 Hz/5, 10, 20, 331/3 50, 80%
Pulzna frekvenca: 16Hz, 48Hz, 100Hz
Število ultrazvočnih izhodov: 2
Intenzivnost ultrazvoka:
0-2 W/cm2 kontinuiran,
0-3 W/cm 2 pulzirajič
ERA, velika multifrekvenčna glava: 5 cm2
ERA, mala multifrekvenčna glava: 0,8 cm2
Predprogramirani protokoli: 25
Prosta mesta za shranjevanje programov: 20
Velikost zaslona: 480 x 272 pixels
Napajanje: 100-240V  10% (50/60Hz)
Dimenzija: 21 x 19 x 9 cm
Teža: 760 g

 

STANDARDNA OPREMA:

  • Velika mnogofrekvenčna terapevtska glava 3 Mhz, ERA 5 cm2
  • Gel za ultrazvok

DODATNE MOŽNOSTI:

  • Mala mnogofrekvenčna terapevtska glava 3 Mhz, ERA 0,8 cm2