NOVA SERIJA 4 - KOMPLETNA, ENOSTAVNA ZA UPORABO, HITRA IN ODGOVORNA ODLOČITEV!


KOMPLETNOST
Nova serija 4 vključuje aparate za ultrazvočno terapijo, elektroterapijo in kombinirano terapijo. Modul za ultrazvočno terapijo omogoča tako površinsko kot tudi globinsko terapijo, obe pa se lahko izvajata z veliko ali malo terapevtsko glavo. Modul za elektroterapijo nudi vse moderne oblike tokov, ne glede na to ali gre za obravnavo bolečine ali krepitev mišic. Modul za kombinirano terapijo nudi še več. Poleg ločene uporabe ultrazvočne terapije in elektroterapije lahko hkrati uporabljate obe. Ultrazvočno glavo lahko uporabite kot elektrodo in tako omogočate lajšanje bolečine v zgodnji fazi medtem, ko izvajate ultrazvok. Še več, kombinirana terapija je zelo primerna za elektrodiagnostiko, npr. za lokaliziranje prožilnih (trigger) točk.
 
 
ENOSTAVNA ZA UPORABO
Zahvaljujoč intuitivnemu zaslonu na dotik je rokovanje s serijo 4 zelo enostavno. Pregleden in dobro organiziran meni vam asistira pri izbiri terapije. Vse bistvene informacije so prikazane na zaslonu. Grafična podpora s slikami področja terapije (za lokalizacijo ultrazvočne glave oz. elektrod) in anatomska predstavitev vam pomagata, da terapijo vedno izvajate pravilno. Zahvaljujoč baterijskemu polnjenju (opcija) je lahko enota tudi popolnoma mobilna in tako zelo primerna za terapijo na oddelkih ali na terenu. Vse terapevtske tehnike so takoj na dosegu roke, če ste na oddelku pri ležečem pacientu, izvajate fizioterapijo na domu ali pa pomagate športnikom na njihovih pripravah. Popolnoma enostavno! Elektroterapija postane še bolj enostavna v kombinaciji z Vacotronom 460, ki nudi uporabo vakuumskih elektrod. Vakuumske elektrode se lahko brez težav pritrdijo tudi na delih, kjer je pritrditev elektrod s trakovi otežena. Omogočajo dobro pozicioniranje in niso obremenjujoče za paciente. Z njimi je terapija še enostavnejša.
 
HITROST
Serija 4 ni samo hitra, je ekstremno hitra. Struktura menija vam omogoča hitro nastavitev parametrov. Integrirani protokoli in raznolika pomoč na zaslonu vam zagotavljajo, da med terapijo ne porabljate dragocenega časa. Terapevt se lahko popolnoma osredotoči na pacienta in terapijo, medtem ko aparat poskrbi za vse ostalo.
 
ODGOVORNA ODLOČITEV
Zahvaljujoč integriranim, z dokazi podprtimi protokoli, boste vedno vedeli, da delate varno. Vsaka indikacija in vsak parameter so bili obširno znanstveno utemeljeni, kar predstavlja garancijo, da boste z aparati serije 4 dosegali najboljše terapevtske učink.
 
NOVA GENERACIJA
Serija 4 aparatov proizvajalca Enraf Nonius je nova generacija aparatov za ultrazvočno terapijo, elektroterapijo in kombinirano terapijo. Zahvaljujoč najnovejši tehnologiji, najnaprednejšim znanstvenim dosežkom in dolgoletnim izkušnjam proizvajalca Enraf Nonius, kot razvijalca terapevtske opreme, ste lahko gotovi, da boste z izbiro aparatov serije 4 v svojo prakso dobili najboljšo opremo.

 

Katalog dobavitelja (PDF) V katalogu lahko najdete splošne informacije o celotni novi seriji 4.